Καραμανλής: Δεν θα αυξηθούν τα εισιτήρια στα Μέσα Μεταφοράς - Μικρές ανατιμήσεις στα διόδια

Καραμανλής: Δεν θα αυξηθούν τα εισιτήρια στα Μέσα Μεταφοράς - Μικρές ανατιμήσεις στα διόδια

«Δεν πρόκειται να δούμε αυξήσεις στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς» διαβεβαίωσε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση.

Σχετικά με τις αυξήσεις στα διόδια ο Κώστας Καραμανλής είπε ότι πρόκειται για ανατιμήσεις τιμαριθμικές, πάρα πολύ μικρές που προσαρμόζονται ανάλογα με τον πληθωρισμό.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όλα αυτά τα μέτρα στήριξης τα παίρνει μία κεντροδεξιά κυβέρνηση, δεν τα παίρνει μία αριστερή κυβέρνηση».

Η κυβέρνηση προσαρμόζει τα μέτρα για τον κορονοϊό

Ο κ. Καραμανλής επισήμανε ότι η κατάσταση αλλάζει ημέρα με την ημέρα, για αυτό και η κυβέρνηση αναπροσαρμόζει τα μέτρα όταν χρειαστεί.

Αντιπαρέβαλε δε τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικότερα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, «από την αντιπολίτευση ακούμε μόνο κραυγές. Ο κ. Τσίπρας τι λέει; Μας είπε, να μη μας βρει το πέμπτο κύμα της πανδημίας με πρωθυπουργό Μητσοτάκη. Για να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή πρέπει να στήσουμε κάλπες μέσα στο πέμπτο κύμα. Αν αυτό έχει το παραμικρό στοιχείο λογικής, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά», σχολίασε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε όλα τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας και έκανε λόγο για «αντιπολίτευση της μιζέριας».

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε άλλωστε ότι «εάν ο Πρωθυπουργός είχε πάρει την απόφαση να κλείσει η αγορά χριστουγεννιάτικα, θα έβγαινε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ και θα έλεγε δεν ντρέπεστε που κλείνετε την αγορά και καταστρέφετε την οικονομία».