Το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουνίου, στο προαύλιο του Μηχανουργείου της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, η 3αλφα - ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσουν μαζί την συμπλήρωση των 50 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας και της πορείας της μέσα σε αυτές τις 5 δεκαετίες.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στην πορεία αυτή των 50 χρόνων της 3αλφα - ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ, άλλαξαν αρκετά πράγματα σε όλα τα επίπεδα αλλά η ποιότητα των προϊόντων 3αλφα παρέμεινε η ίδια, καθώς η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να επενδύει σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και να εφαρμόζει αυστηρές μεθόδους ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της 3αλφα - ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ, κος. Άγης Καραγεωργίου «Στην 3αλφα μεγαλώσαμε μαζί με τους Έλληνες καταναλωτές, όπως βέβαια και μαζί σας, και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε. Τα μανίκια μας παραμένουν σηκωμένα, η δουλειά μας είναι εξίσου σκληρή, και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, αμείωτη».
Ο Γενικός Διευθυντής της 3αλφα - ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ, κος. Κώστας Καραγεωργίου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο DNA της εταιρείας που τους έχουν μεταλαμπαδεύσει οι προκάτοχοι τους που ίδρυσαν την εταιρεία, είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της παρουσίασης «Τα χαρακτηριστικά του δικού μας DNA είναι το μεράκι, η αγάπη και η όρεξη. Όρεξη όχι μονάχα για δουλειά αλλά και για εξέλιξη, για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.
Προσπάθεια, ώστε να παραμείνουμε πρώτοι και να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνεργατών και των καταναλωτών μας. Εμπιστοσύνη, την οποία κερδίσαμε και διατηρούμε εδώ και 50 χρόνια, θρέφοντας γενιές παιδιών που, όντας τώρα ενήλικες, ακόμα θυμούνται τη συσκευασία 3αλφα στα ντουλάπια της κουζίνας των παιδικών τους χρόνων».
Κατά την διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν και γευστικά στα 50 αυτά χρόνια καθώς είχαν δημιουργηθεί 6 διαφορετικά μενού που αντιπροσώπευαν την κάθε δεκαετία που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Το κάθε μενού είχε στοιχεία των γαστρονομικών συνηθειών της αντίστοιχης δεκαετίας αλλά και του διαφορετικού τρόπου που τα ρύζια και τα όσπρια 3αλφα ήταν παρόντα σε κάθε μία από αυτές.