Κορονοϊός: Σε μεγαλύτερο κίνδυνο όσοι έχουν υψηλό σάκχαρο – Τι δείχνει νέα έρευνα
Μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν σοβαρά από τον κορονοϊό ή ακόμα και να πεθάνουν από αυτόν έχουν οι ασθενείς με Covid-19 που έχουν αφύσικα υψηλά επίπεδα σακχάρου (υπεργλυκαιμία), ακόμη κι αν δεν έχουν διαγνωσθεί με διαβήτη σε σχέση με όσους έχουν φυσιολογικό σάκχαρο, σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική μελέτη, τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα.