Zεϊμπεκιές Κουρουμπλή στη γιορτή του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Zεϊμπεκιές Κουρουμπλή στη γιορτή του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Κάτι παραπάνω από τυπικές φαίνεται πως ήταν οι σχέσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και του Θεόδωρου Κουντούρη, ιδιοκτήτη του πλοίου που μόλυνε τον Σαρωνικό, καθώς σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, διακρίνεται ο Π. Κουρουμπλής να χορεύει ζεϊμπέκικο στη γιορτή του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ» στις 4 Μαρτίου του 2017.

Συγκεκριμένα πρόκειται για βίντεο που είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λίγες ώρες μετά το γλέντι, η σύζυγος του εφοπλιστή, Κατερίνα και έφεραν στη δημοσιότητα τα parapolitika.gr. Πλέον το βίντεο δεν υπάρχει στο Facebook της κ. Κουντούρη.

Όπως προκύπτει ο υπουργός Ναυτιλίας ήταν μεταξύ των εκλεκτών παρευρισκόμενων στη γιορτή που διοργάνωσε ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ» σε γνωστό κέντρο της παραλιακής, με αφορμή την γιορτή του, καλώντας προφανώς ανθρώπους με τους οποίους διατηρούσε φιλική σχέση.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, πηγές της ΝΔ ανέφεραν ότι «μια βδομάδα τώρα η συμπεριφορά τους δείχνει την υποκρισία αυτής της κυβέρνησης, κάποιοι το κάνουν κρυπτόμενοι και κάποιοι φανερά στο εξωτερικό».

Διάψευση Κουρουμπλή για κοινωνικές σχέσεις με τον Κουντούρη

Στη διάψευση δημοσιευμάτων που τον φέρνουν να χορεύει σε κοινωνική εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2 προχώρησε με ανακοίνωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής με ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή η εκδήλωση την οποία εμφανίζεται να χορεύει ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας.