Ξανά στόχος αγνώστων το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Ξανά στόχος αγνώστων το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Κουκουλοφόροι έγραψαν συνθήματα και πέταξαν φέιγ βολάν έξω απ το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε. Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος στον λογαριασμό του στο twitter, όπου ανήρτησε σχετικές φωτογραφίες, «η επί ημέρες στοχοποίηση μου από «Αυγή» και «Εφ.Συν» έπιασε τόπο: Νυχτερινή επιδρομή στο σπίτι μου! Ο φασισμός επιτίθεται...».

Την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε καταδίκασε με ανάρτησή του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφέροντας ότι πρόκειται γα επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης αλλά και στην οικογενειακή εστία.

«Η αποψινή επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης αλλά και στην οικογενειακή εστία. Την καταδικάζουμε. Καμία ενέργεια που επιχειρεί να φιμώσει και να τρομοκρατήσει, δεν έχει θέση στη Δημοκρατία μας», επισήμανε ο κ. Πέτσας.

Να σημειωθεί πως δεν ειναι η πρωτη φορά που η οικία του εν λόγω δημοσιογράφου γίνεται στόχος. Τον Φεβρουάριο μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν έξω από το σπίτι του όπου πέταξαν φέιγ βολάν και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους. 

Περίπου στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε στα Βριλήσσια όπου πέταξαν φέιγ βολάν και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους. 

«Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο» ήταν η αντίδραση του δημοσιογράφου στο Twitter, όπου ανήρτησε και σχετικές φωτογραφίες.

Η ΝΔ εξέδωσε τότε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας».

Διαβάστε ακόμα:

- Άρης Πορτοσάλτε: Ζω στο πετσί μου τον φασισμό της άκρας αριστεράς