Στ. Θεοδωράκης: Δεν έχουμε άλλη λύση από τις επενδύσεις και τις νέες δουλειές

Στ. Θεοδωράκης: Δεν έχουμε άλλη λύση από τις επενδύσεις και τις νέες δουλειές

«Eθνικό στόχο» χαρακτήρισε την ενίσχυση των επενδύσεων ο Σταύρος Θεοδωράκης προσερχόμενος στο επενδυτικό συνέδριο του ΣΕΒ με θέμα «Σχεδιάζουμε το μέλλον με επενδύσεις».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού  τόνισε πως οι επενδύσεις και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αποτελεί μονόδρομο για τη χώρα και έθεσε ως προτεραιότητα να τεθεί ένας εθνικός στόχος ώστε την επόμενη πενταετία να να διπλασιαστούν οι επενδύσεις στην Ελλάδα, οι οποίες σήμερα είναι μόλις 22 δισ.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκης, για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου, θα πρέπει να επέλθουν σημαντικές αλλαγές σε τρεις βασικούς τομείς: Τη φορολογική πολιτική, τημείωση της γραφειοκρατίας, κυρίως σε ότι αφορά στις αδειοδοτήσεις και την επιτάχυνση της δικαιοσύνης.

«Θεωρώ ότι αυτές οι τρεις δράσεις πρέπει να αναπτυχθούν γιατί αλλιώς οι επενδύσεις δεν θα "πέσουν" από τον ουρανό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Σημειώνεται πως το συνέδριο του ΣΕΒ πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Caravel και τον επικεφαλής του Ποταμιού συνόδευε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.