Πολάκης: «Δεν παίρνω λέξη πίσω»

Πολάκης: «Δεν παίρνω λέξη πίσω»

Δεν παίρνει λέξη πίσω ο Παύλος Πολάκης αναφορικά με όσα έχει πει τόσο για την κατάργηση ανεξάρτητων αρχών όπως η ΑΑΔΕ ώστε να ελέγχονται οι... πολιτικοί αντίπαλοι αλλά και τα περί συναντήσεων με εισαγγελείς, παρουσία του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, στο πλαίσιο ερευνών που έκαναν επί ΣΥΡΙΖΑ, όπως στην περίπτωση της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

«Ότι είχα να πω το είπα στην εκδήλωση και δεν παίρνω λέξη πίσω .Λειτούργησα εντελως και μόνο ΘΕΣΜΙΚΑ !» αναφέρει σε ανάρτησή του με αφορμή την παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας και τις καταγγελίες περί παρακρατικής λειτουργίας επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ουσιαστικά δεν αλλάζει και τα όσα υποστήριξε περί κατάργησης ανεξάρτητων αρχών στο πλαίσιο της υλοποίησης της δήλωσης Αλέξη Τσίπρα περί ελέγχου «των αρμών της εξουσίας»

Μάλιστα αποδίδει το ζήτημα που ανέκυψε σε προσπάθεια να αλλάξει το θέμα της συζήτησης επί της μελέτης των καθηγητών Τσιόδρα - Λύτρα τη στιγμή που υπήρξε παρέμβασή του Σιωτήρη Τσιόδρα με μήνυμα προς την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα και της αντιπολίτευσης να σταματήσει η εργαλειοποίηση τόσο της μελέτης όσο και της πανδημίας.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

«Σε μια ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να αλλάξει το κυρίαρχο θέμα συζήτησης των 12.000 ΘΑΝΑΤΩΝ από κοβιντ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ,η Νέα Δημοκρατία έβγαλε την ανακοίνωση που φαίνεται στις φωτό 1-2.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ,τώρα που τελείωσα το χειρουργειο που έκανα και το ειδα είναι η ΕΞΗΣ: 

Ότι είχα να πω το είπα στην εκδήλωση και δεν παίρνω λέξη πίσω .Λειτούργησα εντελως και μόνο ΘΕΣΜΙΚΑ !

Εγώ πήγα στοίβες από στοιχεία στους εισαγγελείς για τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και ζήτησα να ενημερωθώ επισήμως για την πορεία της διερεύνησης καθώς όχι απλά καθυστερούσε αλλά δεν έκαναν τίποτα όπως διαπιστώθηκε !

Ο ελληνικός λαός ξέρει καλά ποιοι ΠΑΛΕΨΑΝ να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεία που μας χρεωκόπησε.(φωτό 3)

Ξέρει επίσης ποιοι και πως ,αυτό το εμπόδισαν μέσα από παρακρατικούς μηχανισμούς σε τμήμα της Δικαιοσυνης και του βαθεος κρατους τους.

ΞΕΡΕΙ ΤΕΛΟΣ πως το κόμμα των απευθειας αναθέσεων,της ασυλίας στους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια,το κόμμα που κάλυψε Γεωργιαδηδες και Λιγναδηδες ,το κόμμα που πληρώνει  παράνομα την  πρώην εταιρεία του  σημερινού διοικητη της ΕΥΠ (που διορίστηκε με πτυχίο μουσικού) ,αυτό το κόμμα λοιπόν η ΝΔ-Μητσοτακης Α.Ε.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ,γιατί είναι ο πυρήνας του!!!

ΥΓ.Όσο και να προσπαθείτε να μεταφέρετε τη συζήτηση από τους χιλιαδες νεκρούς της πανδημιας που οφείλονται όπως και από τη μελέτη Τσιοδρα-Λύτρα στην καταστροφική διαχείριση από εσάς ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.

Πρέπει να ΦΥΓΕΤΕ ΧΤΕΣ !!

Είστε ανεπαρκείς,ψεύτες και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για το λαό και τη χώρα πλέον !»