Παρέμβαση της δικαιοσύνης για την χρηματοδότηση σάιτ απο τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Σ. Θεοδωράκης

Παρέμβαση της δικαιοσύνης για την χρηματοδότηση σάιτ απο τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Σ. Θεοδωράκης

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις αποκαλύψεις περί χρηματοδότησης συγκεκριμένου σάιτ από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά την ομιλία του στη Μεγάλη Συνάντηση Αντιπροσώπων του κόμματος.

"Αποκαλύφθηκε πριν δέκα μέρες ότι ο κ.Παπάς – το δεξί χέρι του πρωθυπουργού-χρηματοδοτούσε από κάποιο ταμείο ένα σάιτ για να γράφει υπέρ του κ.Τσίπρα. Πόσα άλλα σάιτ χρηματοδοτούσαν και χρηματοδοτούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Και κυρίως: από ποια ταμεία; Δεν θα πρέπει να αναζητήσει μια απάντηση η δικαιοσύνη;" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.  

Αναφερόμενος στα επεισόδια στη Χίο στους καταυλισμούς των μεταναστών ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε  πως η  κυβέρνηση ανακάλυψε  τον «πολιτισμένο και ευγενή λαό της Χίου». Μετά από την εγκατάλειψη έρχονται και οι θωπείες.  Όμως τα λόγια δεν λύνουν προβλήματα. Έχουμε ζητήσει ενίσχυση της οικονομίας των νησιών των συνόρων.  Έχουμε ζητήσει διαχωρισμό μεταναστών και προσφύγων. Να απομακρυνθούν αυτοί που δημιουργούν προβλήματα, να προστατεύσουμε τις οικογένειες των προσφύγων. 

Πρόσθεσε δε πως η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να στήσει εμφύλιο και η απραξία της κυβέρνησης την διευκολύνει. Να αφήσουν λοιπόν τις τυπικές επισκέψεις, να μείνουν μερικές μέρες στο νησιά και μαζί με τις αρχές και τους κατοίκους τους να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα και όχι να παριστάνουν τους σχολιαστές. Και η ΕΕ να στείλει ανθρώπους στα νησιά -το ειδικό προσωπικό που έχει υποσχεθεί. Δεν θέλουμε άλλες ευχαριστήριες κάρτες από την Ευρώπη. Θέλουμε συμμετοχή στις λύσεις 

Για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά ανέφερε πως ο κόσμος θέλει ένα Κίνημα που θα γίνει η εναλλακτική πρόταση  διακυβέρνησης και σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε. Στο Ποτάμι, είπε ή όλοι μαζί θα πετύχουμε  ή όλοι μαζί θα αποτύχουμε.