Οδ. Κωνσταντινόπουλος για Μηλιό: Ντροπή που για μια θεσούλα έριξε πέτρα πίσω του

Οδ. Κωνσταντινόπουλος για Μηλιό: Ντροπή που για μια θεσούλα έριξε πέτρα πίσω του

Ένα καυστικό σχόλιο επιφύλασσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για την πρόσληψη του Γιάννη Μηλιού στη θέση του Προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών.

Μιλώντας στη Βουλή υπενθύμισε ότι ο κ. Μηλιός αποκαλούσε τον Α. Τσίπρα Βοναπάρτη και επισήμανε το …μεγαλείο ψυχής του πρωθυπουργού. «Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό είναι μεγαλείο ψυχής, αλλά δεν είναι αυτό. Γνωρίζει ο κ. Τσίπρας την αδυναμία στελεχών του για την καρέκλα και την εξουσία. Γι'  αυτό ο κ. Μηλιός που είναι ντροπή του έριξε πέτρα πίσω του τα ξέχασε όλα και προχωρά μαζί με τον κ. Τσίπρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο ζήτησε εκ νέου την απόσυρση των άρθρων 24 και 15 που αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις και το gps των βυτιοφόρων.  «Να βάλουμε σε όλα τα είδη βυτιοφόρων GPS ανεξαρτήτως ποιος θα αναλάβει το κόστος», τόνισε και απευθυνόμενος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά που εξανέστη από τις αναφορές του υπογράμμισε: «Εσείς σε λίγο θα γνωρίσετε και το πολιτικό κόστος. Άλλος ανασχηματισμός δεν γίνεται η κυβέρνηση θα πέσει. Δεν θα υπουργοποιήσει άλλους ο κ. Τσίπρας μην σκάτε».