ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Τα fake news για την προαγωγή Κολοκούρη

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Τα fake news για την προαγωγή Κολοκούρη

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον αρχηγό της Πυροσβεστικής Στέφανο Κολοκούρη απάντησε η ΝΔ, τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «έχει ξεπεράσει κάθε όριο στα fake news».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο στα fake news. Κατανοούμε πόσο θέλουν να ξεχάσουν τα πάντα γύρω από το Μάτι αλλά δεν μπορεί να ξεχνάνε ότι ο κ. Κολοκούρης προήχθη από Αρχιπύραρχος σε Υποστράτηγο στις 9/8/2018 (δηλ. 2 εβδομάδες μετά το Μάτι) και 6 μήνες αργότερα, στις τακτικές κρίσεις πήρε νέα προαγωγή από Υποστράτηγος σε Αντιστράτηγος και μάλιστα ορίστηκε ως Υπαρχηγός Α'. Σε κάθε περίπτωση επισυνάπτουμε τα αντίστοιχα ΦΕΚ ελπίζοντας ότι έτσι θα βοηθήσουμε τη μνήμη τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ και επισημαίνεται:

«ΥΓ. Ελπίζουμε να ενημερώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και την κα Γεροβασίλη η οποία ήταν τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη».

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατηγορούσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου «αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση». 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κυρίους Τσουβάλα και Κολοκούρη μετά την τραγωδία στο Μάτι, ως επιχειρησιακά υπεύθυνους. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.