Ν. Καρανίκας: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε... ηθικό πλεόνασμα

Ν. Καρανίκας: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε... ηθικό πλεόνασμα

«Η δεύτερη τετραετία με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το '19, ίσως βοηθήσει την ΝΔ να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα», αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα ο Νίκος Καρανίκας κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι βρίσκεται σε αδιέξοδη κατάσταση, δίχως στρατηγικό σχέδιο και θεωρία για το σήμερα και το αύριο των κοινωνικών σχέσεων, για την Ελλάδα, την Ευρώπη, τον Κόσμο.

«Όλο το πολιτικό της τεκμήριο και όλη της η αναζήτηση κατασκευάζεται και εκπορεύεται από την διαπλοκή, τα ιδιωτικά συμφέροντα, τους δημοσιογράφους εκδότες καναλάρχες και όχι από τα πολιτικά συλλογικά της όργανα, ως είθισται για ένα δημοκρατικό κόμμα, από διανοούμενους της παράταξης ή έστω της τάξης που πρεσβεύει», συμπληρώνει.

«Η μετατροπή των δελτίων ειδήσεων και των δημοσκοπικών εταιριών σε ατζέντα της ΝΔ-Πασοκ και το αντίθετο, είναι το αποτέλεσμα των σχέσεων που έχουν από την εποχή που κυβερνούσαν και είχαν κοινή στρατηγική την ασυδοσία, την διαπλοκή. Τώρα αναπολούν και αγωνίζονται από κοινού να ξαναμπούν σε καθεστώς ασυλίας και ρεμούλας, προσπαθώντας να θίξουν την σημερινή κυβέρνηση, το ηθικό πλεόνασμα που έχει» αναφέρει σε άλλο σημείο του άρθρου του ο Νίκος Καρανίκας προσθέτοντας ότι δυσκολεύονται να αποδεχτούν την πραγματικότητα και πλάθουν την δικιά τους που είναι η εικόνα μιας άλλης ΝΔ, ενός  άλλου ΣΥΡΙΖΑ.