Λιποθύμησε στη Βουλή η βουλευτής Θ. Μεγαλοοικονόμου της Ένωσης Κεντρωών

Λιποθύμησε στη Βουλή η βουλευτής Θ. Μεγαλοοικονόμου της Ένωσης Κεντρωών

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία κατέρρευσε στους διαδρόμους της Βουλής, ακριβώς έξω από τα γραφεία του κόμματός της.

Νωρίτερα και ενώ βρισκόταν σε σύσκεψη είχε αρχίσει, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, να χάνει τα λόγια της, με τους επιτελείς του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη να κρίνουν ότι έπρεπε να επισκεφτεί το ιατρείο της Βουλής. Μολονότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, η κυρία Μεγαλοοικονόμου λιποθύμησε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Άμεσα, όσοι βρέθηκαν δίπλα της έσπευσαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ προκειμένου να μην βρεθεί στο έδαφος την κράτησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης. Εκείνη την στιγμή, ένας δημοσιογράφος έφερε μια καρέκλα, ώστε να καθίσει, όμως η κατάστασή της άρχισε να χειροτερεύει.

Άμεσα κλήθηκε ο γιατρός της Βουλής, για να μεταφερθεί στο ιατρείο, την ώρα που το ασθενοφόρο ερχόταν στο Κοινοβούλιο. Για περίπου μισή ώρα επικράτησε αναστάτωση, αφού ουδείς γνώριζε αν η κυρία Μεγαλοοικονόμου ήταν καλά στην υγεία της. Τελικά, η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων αποχώρησε με φορείο από την Βουλή και προορισμό τον Ευαγγελισμό, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.