Κυρ. Μητσοτάκης: Οι επιθέσεις στη Σρι Λάνκα προκαλούν φρίκη και οργή

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι επιθέσεις στη Σρι Λάνκα προκαλούν φρίκη και οργή

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στις οικογένειες των θυμάτων από τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα που προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 156 ανθρώπων. Σε ανάρτηση του στο Twitter ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε την ανάγκη να παραμείνει αμείωτη η διεθνής μάχη απέναντι στη θρησκευτική μισαλλοδοξία και την τρομοκρατία.

«Οι επιθέσεις στη #SriLanka ανήμερα του Καθολικού Πάσχα προκαλούν φρίκη και οργή. Η σκέψη όλων μας είναι στα θύματα και τις οικογένειές τους. Η διεθνής μάχη απέναντι στη θρησκευτική μισαλλοδοξία και την τρομοκρατία πρέπει να είναι αμείωτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι στους 156 άνθρωποι ανέρχεται μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών από τις βομβιστικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, στο Κολόμπο ενώ ξεπερνούν τους 400 οι τραυματίες.

Οι επιθέσεις έγιναν σε τρεις εκκλησίες, εν μέσω της λειτουργίας του Πάσχα των Καθολικών και σε τρία ξενοδοχεία. Το μεσημέρι σημειώθηκαν ακόμα δυο εκρήξεις με άγνωστο αριθμό θυμάτων σε δυο προάστια του Κολόμπο. Σε συναγερμό οι αρχές της χώρας, επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας.

Φωτογραφία intime news