Φιλελεύθερος: Μισές αλήθειες ατόφια ψέματα

Φιλελεύθερος: Μισές αλήθειες ατόφια ψέματα

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Φιλελεύθερος: Μισές αλήθειες ατόφια ψέματα-Ιδιώτης ο κολλητός του Νίκου Παππά Μανόλης Πετσίτης που ήταν μαζί έως το 2016, αλλά είχε φύγει το 2015» κυκλοφορεί την Πέμπτη ο Φιλελεύθερος.

-Φ Γνώμη: ΚΛΕΦΤΕΣ: Από την ένοχη σιωπή πέρασαν στη δήθεν άγνοια. Τώρα κάνουν πως δεν ξέρουν τον άνθρωπο που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και εμφανιζόταν ως εντεταλμένος της κυβέρνησης.

 f


Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της Πέμπτης 4 Απριλίου:

-Στήνουν το άλλοθι της ήττας τους

Ίδιο κόμμα άλλοι στόχοι για Τσακαλώτο και Σκουρλέτη. Ο υπουργός Οικονομικών ενδιαφέρεται κυρίως για τη διαχείριση ενός αρνητικού εκλογικού αποτελέσματος, το οποίο σπεύδει να αποδώσει στη «χαλαρή ψήφο», την ώρα που ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για ευρεία νίκη στις ευρωεκλογές!

-Φάκελος ΚΑΣ-Πειραιώς : Με...χειρόφρενο τα έργα 600 εκατ. ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά

*Νάρκη για επενδύσεις και έργα στον Πειραιά

«Το ΚΑΣ προέβη στον εξωπραγματικό ισχυρισμό ότι σχεδόν ο μισός Πειραιάς είναι αρχαιολογικός χώρος. Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν άλλο να ταλαιπωρούν την Ελλάδα» επισημαίνει η Ν.Δ.

*Προβλήτες αρχαιολογικού ενδιαφέροντος

Έγκριση υπό όρους στου master plan του ΟΛΠ, αβεβαιότητα για τις κινεζικές επενδύσεις

*Γ. Μώραλης: Αν απαιτηθεί θα προασπίσουμε και πάλι το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων»

-Ο Τσίπρας φεύγει, ο Ακάρ έρχεται...

Η ανάσχεση της επιρροής της Τουρκίας δεν είναι απλή υπόθεση

-Τόρις και Εργατικοί στον αστερισμό της διάλυσης

Μπορεί η Τερέζα Μέι και ο Τζέρεμι Κόρμπιν να επικαλέστηκαν το εθνικό συμφέρον προτού καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με σκοπό, όπως έλεγαν, να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση στο ζήτημα του Brexit, η οποία θα έχει σοβαρές ελπίδες να εγκριθεί στη Βουλή, όμως ένα ήταν βέβαιο εξαρχής: Για να κάνουν την υπέρβαση, θα έπρεπε να είναι ταυτόχρονα έτοιμοι να εγκαταλείψουν, όχι απλώς τη θέση που κατέχουν -της πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης- αλλά πιθανότατα να θυσιάσουν και τα ίδια τους τα κόμματα!

-Χωρίς ασυλία ο Γκουαϊδό!

Ανοίγει ο δρόμος για τη σύλληψη του ηγέτη της αντιπολίτευσης που έχει αυτοανακηρυχθεί «μεταβατικός πρόεδρος» της χώρας. Το ερώτημα είναι όμως αν ο Μαδούρο προχωρήσει τελικώς στην κίνηση αυτή... Η Ουάσινγκτον έχει ξεκαθαρίσει ότι ενδεχόμενη σύλληψη του προέδρου της Βουλής «είναι κόκκινη γραμμή», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται η Κολομβία και η Βραζιλία.

-Ξεχάστε το δώρο το Πάσχα λέει τώρα ο Τσακαλώτος

Αν δεν φτάσουμε στο τέλος του έτους για να διασφαλίσουμε ότι εκπληρώνεται ο βασικός δημοσιονομικός στόχος, δεν θα ανοίξει καμία συζήτηση για πρόσθετες οικονομικές παροχές.

- Άγονος και ο νέος διαγωνισμός για τα ΕΛΠΕ

Άφαντοι οι επενδυτές, καμία προσφορά

-Eurogroup: Aπολυτήριο με... διαγωγή κοσμία

H επικαιροποιημένη Έκθεση Συμμόρφωσης υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα δεν εκπλήρωσε όλες τις μεταμνημονιακές συμβατικές δεσμεύσεις της, αλλά «τις έχει δρομολογήσει»

-Έφτασε η ώρα να ορθώσουν ανάστημα στον ρατσισμό

Η νέα επίθεση που δέχθηκε ο Μόιζε Κεν υπογραμμίζει το μεγάλο πρόβλημα των ευρωπαϊκών γηπέδων, που πλέον χρειάζεται σοβαρές αποφάσεις από τη FIFA και την UEFA για να καταπολεμηθεί και να εξαλειφθεί

-Παυλίνα Βουλγαράκη: Να τραγουδάει η ψυχή κι ας σπάει η φωνή

Η ερμηνεύτρια, συνθέτρια και στιχουργός μιλάει για τις εμφανίσεις της στην Πειραιώς 131 , για την πορεία της στον χώρο αλλά και για τους ήρωες της.