Επίθεση Ν. Καρανίκα σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΛΑ.Ε: «Να ντρέπονται που νομίζουν ότι τους ανήκει η Μακρόνησος»

Επίθεση Ν. Καρανίκα σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΛΑ.Ε: «Να ντρέπονται που νομίζουν ότι τους ανήκει η Μακρόνησος»

«Θα έπρεπε να ντρέπονται οι αριστεριστές της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο.

Σύμφωνα με τον Ν. Καρανίκα τα παραπάνω κόμματα «δεν θα έπρεπε να ουρλιάζουν επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να τιμήσει τη Μακρόνησο», ενώ τους κατηγορεί ότι «θεωρούν περισσότερο και από το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησος».

Η ανάρτηση του Ν. Καρανίκα:

 

Η απάντηση της ΛΑ.Ε.

«Ο Ν. Καρανίκας δεν υπάρχει. Απλώς υπογράφει τον λίβελλο κατά του κόμματός μας και άλλων ριζοσπαστικών δυνάμεων», σχολίασε το Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) με αφορμή την ανάρτηση-λίβελο του πρωθυπουργικού συμβούλου Νίκου Καρανίκα κατά της ΛΑ.Ε. και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο Ν. Καρανίκας δεν υπάρχει. Απλώς υπογράφει τον λίβελλο κατά του κόμματός μας και άλλων ριζοσπαστικών δυνάμεων. Αυτός που υπάρχει και συνέταξε το ρυπαρογράφημα είναι ο Αλ. Τσίπρας, δείχνοντας, έτσι, τον πανικό και τα αδιέξοδά του. Και κυρίως, αποκαλύπτοντας ότι ο φόβος του, ο πραγματικός εφιάλτης γι'' αυτόν και το σύστημα που υπηρετεί, είναι κυρίως, αν όχι μόνο, η ΛΑ.Ε. Χαιρετίσματα, λοιπόν, στην εξουσία!».

Φωτογραφία: SOOC