Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα των κόκκινων στεγαστικών δανείων

Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα των κόκκινων στεγαστικών δανείων

Παρέμβαση στο θέμα των κόκκινων στεγαστικών δανείων κάνει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων ενημερώνοντας ότι «αμέσως μετά την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής στο τέλος Αυγούστου θα ζητήσει αντί των funds, με την ίδια τιμή να δικαιούνται να πάρουν τα σπίτια τους εντός τριμήνου οι δανειολήπτες».

Η Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της ότι «η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεση λύση στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα και να μην κρύβεται πίσω από την τυπολατρία».

Ένωση Κεντρώων: Τι εξυπηρετεί η κλήρωση ως κριτήριο της καλύτερης επίδοσης;

Με τη φράση «δεν αντιλαμβανόμαστε τι εξυπηρετεί η κλήρωση ως κριτήριο στη θέση της καλύτερη επίδοσης;» διερωτάται, με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας την απόφαση του αρμόδιου υπουργού κ. Γραβρόγλου για τις παρελάσεις.

Στην ανακοίνωση του κόμματος επισημαίνεται ότι «η Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά και η προσθήκη στην ατζέντα επιπρόσθετων άλλων προβλημάτων επιβαρύνει το κλίμα. Επί χρόνια τη σημαία κρατούν στις παρελάσεις οι πρωτεύοντες των μαθητών». Η Ένωση Κεντρώων ζητά από την κυβέρνηση « να εξηγήσει γιατί το κάνει, την ώρα που την κοινωνία βασανίζουν τεράστια προβλήματα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ