Εμβολιάστηκε η μοναδική κάτοικος της Κινάρου

Εμβολιάστηκε η μοναδική κάτοικος της Κινάρου

Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού η μοναδική κάτοικος της νήσου Κίναρος, η κυρά Ρηνιώ. Η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία της να εμβολιαστεί πριν από μία εβδομάδα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Ο δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος με την κινητή μονάδα εμβολιασμού έφτασε με σκάφος στο απομακρυσμένο νησί που βρίσκεται μεταξύ Κυκλάδων και Δωδεκανήσων.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αμοργού, «το μήνυμα που στέλνει η κυρά Ρηνιώ είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ένα μήνυμα ζωής και υπευθυνότητας απέναντι και στον εαυτό μας και στην κοινωνία, κυρίως σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και στους υγειονομικούς, που έχουν δώσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μάχη για να ξεπεράσουμε την πανδημία, ότι μόνο με τον εμβολιασμό θα μπορέσουμε ακριβώς να αφήσουμε αυτή την ιστορία πίσω μας. Να θωρακίσουμε την υγεία μας και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

Σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την ΕΡΤ η Ειρήνη Κατσοτούρχη, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είπε ότι «όλα πήγαν καλά με το εμβόλιο», με μόνη ενόχληση έναν μικρό πόνο που ένιωθε στο χέρι για δύο ημέρες.