Δημοσκόπηση Bloomberg: H Clinton προηγείται του Trump με 44% έναντι 41%

Δημοσκόπηση Bloomberg: H Clinton προηγείται του Trump με 44% έναντι 41%

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Hillary Clinton έχει προβάδισμα τριών μονάδων έναντι του Ρεπουμπλικανού Donald Trump, σύμφωνα με την τελική δημοσκόπηση του Bloomberg Politics-Selzer & Co που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Η δημοσκόπηση δείχνει πως η Clinton προηγείται του Trump με 44% έναντι 41%. Ο Garry Johnson συγκεντρώνει 4% και η υποψήφια του Πράσινου Κόμματος Gil Stein 2%.

Η Clinton προηγείται του Trump με ποσοστό 47% έναντι 43%, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ABC News και της Washington Post

Η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Clinton προηγείται με τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Trump, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ABC News και της Washington Post που δημοσιεύθηκε σήμερα, μια ημέρα πριν από τη διεξαγωγή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

Στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.763 πιθανών ψηφοφόρων στις εκλογές, το 47% δήλωσε ότι υποστηρίζει την Clinton και το 43% δήλωσε πως υποστηρίζει τον Trump. Η δημοσκόπηση έχει περιθώριο λάθους συν/πλην 2,5 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με την Washington Post

Άλλη δημοσκόπηση της Bloomberg Politics-Selzer & Co που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα δείχνει ότι η Κλίντον προηγείται με τρεις ποσοστιαίες μονάδες του Trump.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του CBS News που δημοσιεύθηκε σήμερα, η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Clinton προηγείται με διαφορά τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων του Ρεπουμπλικανού Trump, με 45% έναντι 41%.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.753 Αμερικανών ενηλίκων στο διάστημα 2-6 Νοεμβρίου και το περιθώριο λάθους είναι συν/πλην τρεις ποσοστιαίες μονάδες.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσκόπηση του  Fox News η H. Clinton έχει προβάδισμα 4 ποσοστιαίων μονάδων από τον D. Trump στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Η Hillary Clinton έχει την υποστήριξη του 48% των ψηφοφόρων που είναι πιθανό να ψηφίσουν στις αυριανές εκλογές, έναντι 44% του Donald Trump, μετέδωσε το Fox News. Η Clinton είχε προβάδισμα 2 μονάδων στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Fox News, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ