Δεν υποστήριξε επίσημα την υποψηφιότητα Trump ο Ted Cruz 

Δεν υποστήριξε επίσημα την υποψηφιότητα Trump ο Ted Cruz 

Ο Donald Trump υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, αντιδρώντας στην άρνηση του Γερουσιαστή Ted Cruz να υποστηρίξει επίσημα την υποψηφιότητά του, δήλωσε ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή του να υποστηρίξει την επιλογή του κόμματος για τη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο Ted Cruz αρνήθηκε να υποστηρίξει επίσημα την προεδρική υποψηφιότητα του Donald Trump, στο κεντρικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων που πραγματοποιείται στο Κλίβελαντ, προκαλώντας αντιδράσεις, αλλά και αρνητικά σχόλια από τους υποστηρικτές του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου.

Ο εκλέκτορας Ken Cuccinelli, που έχει επίσης ταχθεί κατά του Trump, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι χρειάστηκε να συνοδεύσει τη σύζυγο του Cruz, Heidi κατά την έξοδό της από το στάδιο, όπου διεξάγεται το κεντρικό συνέδριο του κόμματος, μετά από ανησυχίες για την προσωπική της ασφάλεια.

Ο Cruz από την πλευρά του, που ήρθε δεύτερος στον προεκλογικό αγώνα των Ρεπουμπλικάνων για τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έδωσε επίσημα την υποστήριξή του στην προεδρική υποψηφιότητα του Trump,ενώ αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Trump μόνο μια φορά στη διάρκεια της ομιλίας του.

Οι οπαδοί του Trump φώναζαν επανειλημμένα “Θέλουμε τον Trump”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ